Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
of 2 TL Trockenhefe (8 g) -
400
g Pizzamehl
of 400 g Manitoba-Mehl - 1 TL Salz
Belag
- 30 g schwarze Oliven, entkernt
- 30 g Provolone, in Stücken (ca. 1–2 cm)
- 20 g Olivenöl, nativ
- ½ Knoblauchzehe
- 100 g Cherry-Tomaten, entkernt, halbiert
- 2 - 3 Blätter Basilikum, frisch, gewaschen und getrocknet
- ½ TL Salz
- 50 g Zucchetti, in Stücken (ca. 1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2071 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Focaccia mit Tomaten
40min
Amarettini
1h 30min
Beerencake
1h 15min
Cantucci
1h 50min
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Schokoladenglace
12h
Focaccia mit Cherrytomaten
2h
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Pfirsich-Joghurt-Glace
20min
Schoggichüechli
45min
Toblerone®-Mousse
3hod. 10min