Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig (siehe Tipp)
- 50 g Zucker
- 180 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 330 g Weissmehl
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
Ganache
- 430 g weisse Schokolade, in Stücken (2 cm)
- 150 g Vollrahm
Zuckerglasur und weisses Kreuz
- 500 g Zucker
- 60 g Wasser
- 2 Pck. Lebensmittelfarbe, flüssig, rot, (ca. 40 g)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2659 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 88 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 46 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Süsser Grittibänz
2h 15min
Bananensplit-Frappé
15min
Risotto milanese
30min
Klassische Lasagne
2h
Brownies
45min
Mango-Jogurt-Glacé
12h
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Schokoladenküchlein mit Mango-Sorbet und Passionsfrucht
4 Std. 15 Min
Luzerner Lebkuchen
55min
Munder Safranrisotto
45min
Weisse Schokolade-Panna-cotta mit Passionsfrucht.
6 Std. 40 Min
Rüeblitorte
1h 10min