Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl, zum Einfetten
- 200 g Hartweizengriess
- 350 g Wasser, lauwarm
- 15 g frische Hefe (ca. ⅓ Würfel)
- 1 TL Zucker
- 2 TL Salz
- 400 g Brotmehl
Belag
- 60 g Olivenöl, nativ
- 400 g Pflaumentomaten, in Scheiben (4 mm)
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 Prise Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grundteig für Brot
24 Std. 30 Min
Nussgipfel
1 Std. 40 Min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Fagotto Napoletano
2 Std. 15 Min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40 dk
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Focaccia mit Oliven
2 Std. 20 Min
Pfirsich-Joghurt-Glace
20 Min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10min
Berner Zopf
1h 45min