Apparaten en Accessoires
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
Voorbereiding 15min
Totaal 2u. 30min
8 Stücke
Ingrediënten
Teig
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten40 g
-
Milch180 g
-
1 Päckchen Trockenhefe, (7 g)frische Hefe (ca. 20 g)½ Würfel
-
Mehl300 g
-
Salz1 TL
Guss
-
Doppelrahm200 g
-
Eigelbe2
-
Zucker150 g
-
Zimt (optioneel)2 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
1592 kJ /
382 kcal
Vetten
18 g
Koolhydraten
48 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
En Guete, Schwiiz!
95 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Basler Fastenwähe
2u.
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2u. 30min
Osterkuchen
1u. 45min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45min
Nuss-Stängeli
1u. 50min
Meitschibei
1u. 30min
Getränkter Zitronencake
1u. 30min
Zwiebelwähe
1u. 15min
Aargauer Rüeblitorte
2u.
Zwiebel-Käsewähe
1u. 15min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40min