Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Milch
-
½
Würfel frische Hefe (ca. 20 g)
of 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 300 g Mehl
- 1 TL Salz
Guss
- 200 g Doppelrahm
- 2 Eigelbe
- 150 g Zucker
- 2 Prisen Zimt (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1592 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwiebel-Käsewähe
1h 15min
Spinatwähe
55min
Aprikosenwähe
1h 10min
Luzerner Lebkuchen
55min
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40 min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55min
Berner Rösti
40 min
Älpler Magronen
45 min
Polenta
30min
Osterkuchen
1h 45min
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 min