Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Milch
-
½
Würfel frische Hefe (ca. 20 g)
of 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 300 g Mehl
- 1 TL Salz
Guss
- 200 g Doppelrahm
- 2 Eigelbe
- 150 g Zucker
- 2 Prisen Zimt (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1592 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basler Brunsli
8 Std. 40 Min
Chräbeli
24h
Rüeblitorte
1 Std. 10 Min
Bretzeli
2 Std. 30 Min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 Min
Basler Läckerli
1 Std. 10 Min
Aargauer Rüeblitorte
2h
Käsewähe
50 Min
Zuger Kirschtorte
4h
Osterkuchen
1h 45 min
Älpler Magronen
45 Min
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40 Min