Apparaten en Accessoires
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 30min
8 Scheiben
Ingrediënten
-
Zucker70 g
-
Butter in Stücken50 g
-
Honig1 TL
-
Milch300 g
-
1 Päckchen Trockenhefe, (7 g)frische Hefe (20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Safranpulver (125 mg)1 Briefchen
-
Weissmehl500 g
-
Salz½ TL
-
Ei verquirlt, zum Bestreichen1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
9 g
Calorieën
1399 kJ /
334 kcal
Vetten
8 g
Koolhydraten
56 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Weggli
2u. 5min
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2u. 30min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2u. 10min
Ruchbrot im Brattopf
2u. 25min
1.- August-Weggen
1u. 10min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2u. 10min
Baumnussguetzli
1u. 15min
Zwiebel-Käsewähe
1u. 15min
Käsewähe
50min
Tessinerli
1u. 50min
Berner Zopf
1u. 45min