Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Zucker
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 TL Honig
- 300 g Milch
-
½
Würfel frische Hefe (20 g), zerbröckelt
of 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 1 Briefchen Safranpulver (125 mg)
- 500 g Weissmehl
- ½ TL Salz
- 1 Ei, verquirlt, zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1399 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1 Std. 45 Min
Nuss-Stängeli
1 Std. 50 Min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10 min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1ωρ. 55 λεπτ.
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Weggli
2h 5 min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min
1.- August-Weggen
1h 10min
Dinkel-Haselnussbrot
2h 50min
Waadtländer Kreuzbrot
13 godz. 30 min
Tessinerli
1 Std. 50 Min