Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl, zum Einfetten
- 260 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 20 g Olivenöl
- 500 g Weizenmehl, und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 ½ TL Salz
Belag
- Weizenmehl, zum Bemehlen
- 10 g Olivenöl, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und gut abgetropft
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 100 - 150 g Sardellen, ganz, frisch
- 5 - 6 Cherrytomaten, halbiert
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2611 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1ωρ. 20 λεπτ.
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 λεπτ.
Dumplings
45min
Fagotto Napoletano
2u. 15min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Schoggi-Zitronen-Törtchen
3 Std. 30 Min
Linzer Torte
1ωρ.
Zimt-Nuss-Schnecken
2 Std. 10 Min
Grünes Poulet-Curry
55 min
Klassische Lasagne
2 Std. 5 Min
Focaccia mit Oliven
2 Std. 20 Min
Thon-Dip
5 λεπτ.