Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salzige Karamelsauce
-
250
g Zucker
of 250 g Vollrohrzucker (oder Rohzucker) - 200 g Rahm
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft
- 30 g Butter kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 TL Salz
- 50 g Essig
Glacecreme
- ½ Vanillestängel, nur die Samen
- 600 g Vollmilch
- 200 g Rahm
- 30 g Zucker
- 6 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2034 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50min
Emmentaler Meringues
2 godz. 15 min
Nidletäfeli
2 godz.
Kartoffelstock nature
55min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1u.
Vegane Gemüsebouillon Paste
1u.
Schokoladenglace
12h
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2 godz.
Vanilleglace
12h
Risotto milanese
30min
Cremeschnitten
2sa 25 dk
Gemüsebouillonpulver
5óra