Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Milch, und etwas mehr zum Bestreichen
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- ½ Würfel Hefe, zerbröckelt
- 1 TL Zucker
-
500
g Zopfmehl
of 500 g Weissmehl - 2 TL Salz
- 25 g Wasser
- 5 g Natron
- 1 TL Meersalz, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2757 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1h 45min
Mailänderli
3h
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2u. 10min
Luzerner Lebkuchen
55 λεπτ.
Grittibänze
2u. 10min
Getränkter Zitronencake
1h 30 min
Aargauer Rüeblitorte
2sa
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min
Weggli
2hod. 5min
1.- August-Weggen
1ωρ. 10 λεπτ.
Knöpfli
50 λεπτ.
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1ωρ. 10 λεπτ.