![Sonntagszöpfe Zweierlei Sonntagszöpfe Zweierlei](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/36BCC826-7815-4CDD-9840-2C391CEFF815/Derivates/FB95C59F-0E10-41B7-A4A6-4C37F0EEAE0F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Milch, und etwas mehr zum Bestreichen
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- ½ Würfel Hefe, zerbröckelt
- 1 TL Zucker
-
500
g Zopfmehl
of 500 g Weissmehl - 2 TL Salz
- 25 g Wasser
- 5 g Natron
- 1 TL Meersalz, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2757 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 23 g