Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Mandeln, ganz
Teig und Milchreis
- 115 g Zucker
- 250 g Mehl
- ¼ TL Salz
- 150 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 100 g Rundkornreis (z. B. Camolino/Originario)
- 400 g Milch
- 1 Prise Salz
- 200 g Aprikosenkonfitüre
Füllung
- 2 Eiweisse
- 2 Prisen Salz
- 75 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eigelbe
- 200 g Vollrahm
Fertigstellung
- 2 EL Puderzucker, zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2889 kJ / 691 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basler Brunsli
8 Std. 40 Min
Berner Zopf
1 godz. 45 min
Mailänderli
3h
Chräbeli
24h
Luzerner Lebkuchen
55min
Herbstlicher Tirolercake
1h 30min
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1 godz. 55 min
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Apfelwähe
1u. 15min
Aprikosenwähe
1 godz. 10 min
Apfelwähe
1u. 15min