Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Form
- ½ EL Butter zum Einfetten
Teig
- 220 g Weissmehl
- 85 g Butter, in Würfeln (2 cm)
- 60 g Wasser
- ½ TL Salz
Füllung und Guss
- 50 g Mandeln
- 600 g Aprikosen, geviertelt
- ½ Vanillestängel
- 50 g Zucker
- 200 g Crème fraîche
- 100 g Milch
- 2 EL Maisstärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3116 kJ / 746 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1 godz. 45 min
Mailänderli
3 Std.
Luzerner Lebkuchen
55 dk
Getränkter Zitronencake
1 godz. 30 min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1h 55 min
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Apfelwähe
1 godz. 15 min
Osterkuchen
1 godz. 45 min
Älpler Magronen
45min
Rhabarberwähe
55 dk
Rüeblisalat
15 min
Apfelwähe
1 godz. 15 min