Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 350 g Dinkelmehl, weiss
- 250 g Mehl
- 1 ½ TL Salz
- 3 ½ EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 3 EL Olivenöl
- 1 EL Wasser
- ½ TL Fleur de Sel
- 50 g grüne Oliven, entkernt, halbiert
- 50 g schwarze Oliven, entkernt, halbiert
- 70 g rote Zwiebeln, in feinen Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3024 kJ / 724 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 100 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mailänderli
3h
Rüeblitorte
1h 10 min
Grittibänze
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Tomaten
40 λεπτ.
Aargauer Rüeblitorte
2hod.
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1hod.
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Knusperchips mit Guaçamole
1hod.
Risotto milanese
30 λεπτ.
Schoggichüechli
45min
Apfelwähe
1h 15min