Apparaten en Accessoires
Chäsfondue
Voorbereiding 15min
Totaal 20min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Knoblauchzehen2
-
Gruyère in Stücken (3 cm)600 g
-
Emmentaler in Stücken (3 cm)200 g
-
Maisstärke (z. B. Maizena)2 EL
-
Weisswein, trocken420 g
-
Kirsch20 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskatnuss, gemahlen½ TL
-
Paprika edelsüss½ TL
-
Weissbrot in Würfeln (2 cm)700 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
69 g
Calorieën
5536 kJ /
1322 kcal
Vetten
65 g
Koolhydraten
90 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
En Guete, Schwiiz!
95 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Fondue moitié-moitié
20min
French Dressing
20min
Älpler Magronen
45min
Älplermagronen
30min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min
Berner Rösti
40min
Zwiebelwähe
1u. 15min
Apfelwähe
1u. 15min
Zwiebel-Käsewähe
1u. 15min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1u. 10min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min