Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Curry
- 30 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 rote Chilis, entkernt
- 2 Stängel Zitronengras, nur Inneres, in Stücken
- 1 Bund Koriander (ca. 20 g), samt Stielen, grob geschnitten
- 2 cm Ingwer, geschält, in Stücken (1 cm)
- 20 g Rohzucker
- 1 TL Kreuzkümmel, ganz oder gemahlen
- 4 EL Sesamöl, geröstet
- 500 g Kokosmilch
- 250 g Wasser
- 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)
- 40 g Fischsauce
- 1 EL Maisstärke
- 200 g Pak-Choi, in Streifen (2 cm)
- 150 g Auberginen nach Belieben geschält, in Würfeln (1 cm)
- 100 g grüne Bohnen, tiefgekühlt, aufgetaut, in Stücken (2 cm)
-
60
g Mini-Maiskolben frisch, quer in Stücken (1 cm)
of 60 g Mini-Maiskolben, aus dem Glas, abgespült, abgetupft, quer in Stücken (1 cm) - 500 g Pouletgeschnetzeltes
- ¾ TL Salz
Reis
- 300 g Jasminreis
- 450 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Limette, in Schnitzen
- ½ Bund Koriander, zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3458 kJ / 826 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Couscous-Salat
50 Min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Stroganoff
45min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 Min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Crevettencurry
35 Min
Teriyaki-Pouletschenkel
2 godz. 5 min
Crevettencurry mit Topinambur
45min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2h
Pad Thai mit Poulet
20 Min