Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Schalotten, halbiert
- 1 roter Chili, frisch, halbiert
- 1 Bund Koriander, frisch
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Sesamöl, geröstet
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL gelbe Currypaste
- 1 TL Salz
- 200 g rote Peperoni, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Tomatenpüree
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- Öl zum Braten
- 200 g Topinambur-Wurzel, in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
- Salz zum Würzen
- Curry, gemahlen zum Würzen
- 700 g Tiefseecrevetten, tiefgekühlt, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 1 EL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2091 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20min
Beef-Chili mit Zitronenfeta
45min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Parmigiana al forno
1 godz. 50 min
Gemüsecurry
1h
Grünes Poulet-Curry
55 dk
Dhal
40min
Nasi goreng
50 min
Fisch Curry
35min
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1sa 20 dk
Scharfes Ingwer-Poulet
45min