Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fleischbällchen
- 200 g Karotten, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 - 2 Zweigchen frische Petersilie (nur die Blätter)
- 50 g Paniermehl
- 2 Eier
- 50 g Milch
- 1 TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Zimt
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Hackfleisch, gemischt, (250 g vom Rind und 250 g vom Schwein)
- 50 g Pinienkerne, unverarbeitet (optioneel)
- 20 g Olivenöl, zum Einfetten
- Mehl, zum Bemehlen
Spanische Sauce
- 250 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g natives Olivenöl extra
- 1 EL Tomatenpurée (optioneel)
- 100 g Weisswein
- 300 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Pfeffer
- 1 EL Rindfleischextrakt
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 1 EL Petersilie, frisch, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2007 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 16.27 g
- Koolhydraten
- 11.31 g
- Vetten
- 40.82 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Würzige Fleischbällchen mit chinesischen Gemüse-Nudeln
1 Std. 20 Min
Trutenburger
1 godz. 25 min
Japanisches Chicken-Curry
55 min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 min
Poulet-Birnen-Pie
2 Std. 40 Min
Poulet-Süsskartoffel-Galette
1 godz. 55 min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1 godz.
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min
Trutenburger Berliner Art
1 godz. 25 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 Std. 30 Min