Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastateig
- 300 g Weissmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 1 TL Salz
Steinpilzsauce
- 2 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl, nativ
-
150 - 200
g Steinpilze, frisch, in Scheiben
of 50 g Steinpilze, getrocknet, 20 Min. in Wasser eingeweicht und ausgedrückt - 1 ½ TL Salz
- 1200 g Wasser
- 1 - 2 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 2337 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne all'Arrabbiata
20min
Penne mit Makrelen, Cherry-Tomaten und Kräutern
35min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30min
Haselnuss-Glacé
6hod. 20min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 Min
Gelber Reis mit Poulet
40 Min
Roastbeef mit Mojo Verde und Frühkartoffeln
1h 15min
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Penne alla Puttanesca
35min
Trutenrollen mit Gorgonzola
1 Std.
Spaghetti mit Lammragout
50 Min
Spaghettini mit Peperoni
50 Min