Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brot-Croûtons
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken (2 cm)
- ½ Bund Oregano, frisch (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 20 g Olivenöl
Salat
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Weissweinessig
- 20 g Zitronensaft
- 40 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ Bund Oregano, frisch (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 1 Gurke (ca. 400 g), geschält, längs geviertelt, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 270 g rote Peperoni, in Stücken (3 cm)
- 270 g grüne Peperoni, in Stücken (3 cm)
- 200 g Feta, in Scheiben
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 100 g schwarze Oliven, entsteint
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1888 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3h 15min
Kartoffelsalat
1h 5 min
Knusperchips mit Guaçamole
1 Std.
Peperoni-Salat
20 Min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Salade niçoise
40 Min
Linsensalat
30 min
Hörnlisalat
30 min
Wurst-Käse-Salat
10 min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30 min
Bohnensalat mit Kartoffeln und Gemüsevinaigrette
50 Min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 Min