Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 300 g Zwiebel, geviertelt
- 150 g rote Peperoni, in Stücken
- 150 g grüne Peperoni, in Stücken
- 200 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 200 g Thunfisch, in Öl oder Wasser, abgetropft
- 2 hartgekochte Eier, zerkleinert
Teig
- 50 g Wasser
- 50 g Olivenöl
- 50 g Weisswein
- 90 g Butter
- 1 Ei
- 25 g frische Hefe
- 450 g Weizenmehl
- 1 TL Salz
Fertigstellung
- Weizenmehl, zum Bestäuben
- 1 Eigelb, zum Bepinseln
- Wasser, zum Bepinseln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2904 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 24.07 g
- Koolhydraten
- 61.73 g
- Vetten
- 38.85 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmigiana al forno
1 godz. 50 min
Zwiebel-Käsewähe
1h 15 min
Focaccia mit Salsiccia
2 godz.
Trutenburger Berliner Art
1h 25min
Crevettencurry
35 Min
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40 Min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 Min
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2 Std. 30 Min
Egli-Knusperli
1h
Kartoffel-Focaccia
2 godz. 50 min
Stracciatella-Tiramisu
2 Std. 30 Min
Thonmousse
5min