Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Trutenfleisch, ohne Knochen, ohne Haut
- 1 Brötchen, vom Vortag, in Vierteln
- 1 Zwiebel, in Hälften
- 1 Ei
- 1 TL Paprika edelsüss
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 1 TL feinkörniges Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Gemüsebouillon, Granulat
- 100 g Wasser
- Öl, zum Anbraten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 400 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Züri-Gschnätzlets
50min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 Min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Stroganoff
45min
Trutenrollen mit Gorgonzola
1h
Pouletfrikassee mit Spargel
1h
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Thunfisch-Empanada (Pastete)
1h 10min
Rindsvoressen
1h 50 min