![Spargeln mit Joghurt-Hollandaise Spargeln mit Joghurt-Hollandaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fb44d91e-396c-43a9-8761-dad152807c5a/Derivates/e2055735-7797-4fdf-bab0-26bd3d7f6129.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spargeln
- 600 g Wasser
- 950 g grüne Spargeln, unteres Drittel geschält
- ½ TL Salz
Hollandaise
- 80 g Butter, in Stücken
- 30 g Weisswein
- 10 g Aceto balsamico bianco
- 2 Eigelbe (siehe Tipps)
- ¼ TL Salz
- 150 g griechisches Joghurt nature
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1250 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50 min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1h 30min
Randensalat
10 min
Spargeln mit Quark-Tartarsauce
50 min
Eier-Tatar
35 min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1 godz. 20 min
Spinat-Zitronen-Risotto
30 min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 min
Thonmousse
5 min
Rhabarberwähe
55 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Kartoffelstock nature
55 min