![Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4bdcc248ce147736c2cf2c2b71c253f2/Derivates/d7096751f703e51bc4ba0f29482f91d3410994a8.jpg)
Compatibele versies
Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Birnen, geschält, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 40 g Puderzucker
- 1 Mark einer Vanilleschote
- 150 g Haferkekse (siehe Tipp)
- 500 g Mascarpone
- 180 g griechisches Joghurt
- 500 g Marronipüree, gesüsst oder ungesüsst, Tiefgekühlt, aufgetaut
- 80 g Puderzucker (optioneel)
- Voeding
- per 8 Portionen
- Calorieën
- 18740 kJ / 4476 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 429 g
- Vetten
- 268 g
- Verzadigd vet
- 171 g
- Vezels
- 63.8 g
- Natrium
- 455 mg
Alternatieve recepten
Pfirsich-Joghurt-Glace
20min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10min
Linsendal mit Spinat
35min
Thermomix® Creme
45min
Avocado-Zitronen-Creme
20min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce
10min
Kürbis Curry mit Basmatireis und Brokkoli
1h
Risotto mit frischen Steinpilzen
35min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1u. 20min
Guacamole
5 min
Gemüsesalat Thermomix® Style
10min
Milchreis mit Zwetschgenkompott
55 Min