Compatibele versies
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vollkornbrötchen
- 50 g Walnüsse, enthülst
- 350 g Wasser
-
20
g frische Hefe, zerkrümelt
of 1 Päckchen Trockenhefe - 1 Prise Zucker
- 500 g Vollkornmehl
- 50 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 1 TL Salz
Dip
- 150 g Quark
- 50 g Avocado, in Stücken
- 20 g Honig
- 30 g Senf
- 150 g Feta, in Stücken
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
Fertigstellung
- 150 g Karotte, in Stifte geschnitten (5 cm)
- 150 g Gurken, in Stifte geschnitten (5 cm)
- 150 g Peperoni, rot, in Stifte geschnitten (5 cm)
- 150 g Peperoni, gelb, in Stifte geschnitten (5 cm)
- 150 g Stangensellerie, in Stifte geschnitten (5 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1889.9 kJ / 451.7 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 64.9 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 16.8 g
- Natrium
- 423.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1h 45min
Kartoffelstock nature
55min
Knusprige Kernesticks mit Bacon und Käse
35 Min
Dinkel-Haselnussbrot
2h 50min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30min
Guacamole
5 Min
Nussglace
5h 20 min
Kartoffelsalat
8 Std. 45 Min
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 Min
Spinat-Zitronen-Risotto
30min
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35 Min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30min