Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 280 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 250 g Dinkel-Vollkornmehl
- 200 g Halbweissmehl
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Haselnüsse
Formen
- 1 EL Halbweissmehl
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 966.1 kJ / 230.8 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1h 45 min
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2 Std. 30 Min
UrDinkel Brot
11h
Weizen-Dinkel-Brot
12j
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Leinsamenbrot
1h 30 min
Burebrot (Bauernbrot)
3 Std.
Landbrot Backhausart
2h
Früchte-Nussbrötli
3h 5 min
Varoma-Brötli
2h 15min
Waadtländer Kreuzbrot
13 Std. 30 Min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30 min