Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brühteig
- 120 g UrDinkel-Vollkornmehl
- 180 g kochendes Wasser
Brotteig und Fertigstellung
- 300 g UrDinkelmehl, hell, und etwas mehr zum Formen
- 1 ½ TL Salz
- ½ Würfel frische Hefe, zerbröckelt
- 200 g Wasser
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1h 45 min
6-Strang-Butterzopf
2h 35min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2u. 10min
Waadtländer Kreuzbrot
13j 30 menit
St. Galler Bürli
26 Std. 30 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Grundteig für Brot
24h 30min
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Burebrot (Bauernbrot)
3sa
Toastbrot
3sa
Landbrot Backhausart
2 Std.
Ruchbrot im Brattopf
2h 25 min.