Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 370 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 50 g Butter, in Stücken (2 cm)
- 500 g Ruchmehl
- 1 ½ TL Salz
- 2 TL Zucker
Formen
- 40 g Ruchmehl
Backen
- 1 EL Ruchmehl
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1165 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1hod. 45min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 godz. 10 min
Knöpfli
50min
1.- August-Weggen
1u. 10min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 godz. 10 min
Bretzeli
2sa 30 dk
Burebrot (Bauernbrot)
3 Std.
Knöpfli
50min
Apfelwähe
1 godz. 15 min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1h 55 min
Weggli
2 godz. 5 min
Tessinerli
1h 50min