Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 370 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 50 g Butter, in Stücken (2 cm)
- 500 g Ruchmehl
- 1 ½ TL Salz
- 2 TL Zucker
Formen
- 40 g Ruchmehl
Backen
- 1 EL Ruchmehl
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1165 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burebrot (Bauernbrot)
3 godz.
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Knöpfli
50 Min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1 godz. 55 min
Knöpfli
50 Min
Tessinerli
1 Std. 50 Min
Luzerner Lebkuchen
55 min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 godz. 10 min
1.- August-Weggen
1 Std. 10 Min
Weggli
2h 5min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 godz. 10 min
Berner Zopf
1 godz. 45 min