Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Milch
- 65 g Butter, in Stücken
-
½
Würfel frische Hefe (20 g), zerbröckelt
of 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 1 Ei
- 500 g Weissmehl
- 1 EL Zucker
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2689 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1h 45min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 Std. 10 Min
Luzerner Lebkuchen
55min
Grittibänze
2 Std. 10 Min
Getränkter Zitronencake
1ωρ. 30 λεπτ.
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Weggli
2ωρ. 5 λεπτ.
Dreikönigskuchen
2h 15min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Tessinerli
1h 50min
Aprikosenwähe
1 Std. 10 Min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min