Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Milch
- 65 g Butter, in Stücken
-
½
Würfel frische Hefe (20 g), zerbröckelt
of 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 1 Ei
- 500 g Weissmehl
- 1 EL Zucker
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2689 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1hod. 45min
Knöpfli
50min
Bretzeli
2ωρ. 30 λεπτ.
Getränkter Zitronencake
1 godz. 30 min
Luzerner Lebkuchen
55 min
Apfelwähe
1hod. 15min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1h 55min
Ruchbrot im Brattopf
2h 25 min
Weggli
2sa 5 dk
Tessinerli
1 Std. 50 Min
Schoggistängeli-Cake
1 godz. 10 min
Grittibänze
2hod. 10min