Apparaten en Accessoires
Tessinerli
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 50min
10 Portionen
Ingrediënten
-
Weizenmehl500 g
-
1 Päckchen Trockenhefe, (7 g)Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Salz1 ½ TL
-
Wasser lauwarm300 g
-
Rapsöl25 g
-
Wasser1 EL
-
Ei verquirlt1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
861 kJ /
206 kcal
Vetten
4 g
Koolhydraten
36 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Weggli
2u. 5min
Dreikönigskuchen
2u. 15min
Ruchbrot im Brattopf
2u. 25min
1.- August-Weggen
1u. 10min
Knöpfli
50min
Bretzeli
2u. 30min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2u. 10min
Burebrot (Bauernbrot)
3u.
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1u. 55min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Berner Zopf
1u. 45min
Grittibänze
2u. 10min