Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Weissmehl
-
½
Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
of 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 1 ½ TL Salz
- 300 g Wasser, lauwarm
- 25 g Rapsöl
- 1 EL Wasser
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 861 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Grittibänze
2 godz. 10 min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 Min
Burebrot (Bauernbrot)
3 Std.
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1 godz. 55 min
Knöpfli
50 Min
Meitschibei
1 Std. 30 Min
Schoggistängeli-Cake
1h 10min
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
1.- August-Weggen
1h 10min
Weggli
2 Std. 5 Min
Dreikönigskuchen
2 godz. 15 min
Berner Zopf
1h 45min