Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Weissmehl
-
½
Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
of 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 1 ½ TL Salz
- 300 g Wasser, lauwarm
- 25 g Rapsöl
- 1 EL Wasser
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 861 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1 godz. 45 min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 godz. 10 min
Grittibänze
2 godz. 10 min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1 godz. 55 min
Schoggistängeli-Cake
1 godz. 10 min
Ruchbrot im Brattopf
2sa 25 dk
Weggli
2 godz. 5 min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min
1.- August-Weggen
1 godz. 10 min
Dreikönigskuchen
2 godz. 15 min
Meitschibei
1h 30min
Knöpfli
50 min