Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzoccheri
- 150 g Bündner Bergkäse
- 200 g Buchweizen
- 150 g Weissmehl
- 150 g Milch
- 2 Eier
- 1 TL Salz, und 2 EL für das Garwasser
- 3000 g Wasser
- 1 EL Rapsöl
- 150 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (1 cm)
Gemüse
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Wirz, in Stücken (3 cm)
- 6 Blättchen frischer Salbei
- 80 g Bratspeck, in Tranchen, in Stücken (3 cm)
- 50 g Butter
- ¼ TL Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 100 g Blattspinat, frisch
- 80 g Vollrahm
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3643 kJ / 871 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 50 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knöpfli
50 λεπτ.
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Risotto milanese
30 Min
Knöpfli
50 λεπτ.
Munder Safranrisotto
45 λεπτ.
Bündner Gerstensuppe
55 λεπτ.
Älplermagronen
30 Min
Älpler Magronen
45 λεπτ.
Bündner-Spätzli
45 λεπτ.
Bündner Capuns
35min
Käse-Spätzli
1ωρ. 10 λεπτ.
Berner Rösti
40 λεπτ.