Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 180 g Lauch, längs halbiert, in Stücken (4 cm)
- 15 g Butter
- 130 g Polenta-Maisgriess, grobgemahlen, (z. B. Bramata) (Kochzeit 40 Min.)
- ½ Knoblauchzehe, gepresst
- 500 g Wasser
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 40 g Speckwürfeli
- 100 g Marroni, tiefgekühlt, aufgetaut und halbiert
- 3 EL Wasser
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 568 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Chräbeli
24 Std.
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 Min
Kartoffelstock nature
55min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 Min
Randen-Dinkel-Risotto
35 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 Min
Spargelquiche
1 Std.
Gemüsewähe
1 Std.
Bündner Gerstensuppe
55min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Tessiner Polenta
45 Min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 Std.