![Randen-Ricotta-Gnocchi Randen-Ricotta-Gnocchi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C76F1EC3-2764-431E-BCFB-8557C77F4675/Derivates/ac936a5b-946f-44fb-b123-f4a990e1fe06.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 100 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Brot, vom Vortag
- 700 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält und in Scheiben (1 cm)
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 200 g Randen, gekocht, in Scheiben (1-2 cm)
- 100 g Schafs-Ricotta, in Stücken und abgetropft
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Zimt, gemahlen
Sauce
- 20 g Mehl
- 20 g Butter
- 300 g Milch
- 50 g Gorgonzola
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Halme Schnittlauch, frisch, zerkleinert (1–2 mm) (optional)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2803 kJ / 670 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Pouletcurry
35 Min
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Munder Safranrisotto
45 Min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Risotto milanese
30 min
Puschlaver Pizzoccheri mit Gemüse
1 Std. 30 Min
Wirz-Pasta
35 Min
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Tessiner Polenta
45 Min
Polenta mit Pilzragout
45 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10 min