Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
240
g gekochte, weisse Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
of 240 g Kichererbsen, gekocht, abgetropft - 510 g Wasser
-
25
g frische Hefe
of 1 Päckchen Trockenhefe - 150 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 900 g Weizenmehl
- 150 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln
- 1 TL Salz, nach Belieben
- 1 Zweigchen Rosmarin, frisch, Nadeln gewaschen und getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1 godz. 45 min
Schnelles Brot
1 godz. 15 min
Gemüse-Gewürz-Reis
45min
Appenzeller Biberli
2ωρ. 20 λεπτ.
Linsen-Reis mit gebratenen Zwiebeln
45min
Brownies
45min
Couscous mit Rotbarbe und Peperoni
30min
Dinkel-Focaccia
2h 30min
Brot mit Gemüse-Topping
40min
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1h
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30min
Griessköpfli
1 godz. 15 min