![Glutenfreie Focaccia Glutenfreie Focaccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1D5809A8-496D-4077-B44D-D1D1C30243E2/Derivates/7339082A-DC41-4900-8534-EF2C2221434E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 55 g Mandeln, geschält
- 220 g Maismehl
- 110 g Weissmehl, glutenfrei
- 2 ½ TL Trockenhefe
- 2 TL Zucker
- 2 TL Xanthan-Gummi (optional)
- 2 TL Salz, feinkörnig
- 310 - 350 g Wasser
- 20 g Olivenöl, und etwas mehr zum Einfetten und Beträufeln
- 1 Zweigchen frischer Rosmarin, nur Blätter
- 1 TL grobkörniges Salz
- Olivenöl, zum Beträufeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 633.8 kJ / 151.5 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seehechtfilet mit Rucola-Randen-Salat
1h 35min
Gemüsesalat im Glas
20 Min
Gluten- und getreidefreie Brötchen
1ч. 20 мин.
Quinoa-Guetzli
Geen beoordelingen
Mandel-Guetzli
40 мин.
Vegane Gemüsebouillon Paste
1 godz.
Schoggi-Crème
3 godz. 15 min
Gemüsesalat Thermomix® Style
10min
Varoma-Brötli
2h 15min
Blaubeer-Glace-Schaum
10min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce
10min
Knusperchips mit Guaçamole
1 godz.