Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 55 g Mandeln, geschält
- 220 g Maismehl
- 110 g Weissmehl, glutenfrei
- 2 ½ TL Trockenhefe
- 2 TL Zucker
- 2 TL Xanthan-Gummi (optional)
- 2 TL Salz, feinkörnig
- 310 - 350 g Wasser
- 20 g Olivenöl, und etwas mehr zum Einfetten und Beträufeln
- 1 Zweigchen frischer Rosmarin, nur Blätter
- 1 TL grobkörniges Salz
- Olivenöl, zum Beträufeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 633.8 kJ / 151.5 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Appenzeller Biberli
2h 20 min
Frittata
35 min
Senf, mittelscharf
25min
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1 godz. 20 min
Glutenfreier Chocolate Chip-Cake
1 Std. 10 Min
Chia- und Quinoa-Tortillas mit dreierlei Dips
1h 45 min
Chai-Sirup
35 min
Chapatis
1h
Baguette
1h 45 min
Gemüsereis mit Fleisch
50 Min
Frühlingsröllchen
30min
Himbeer- und Limettensorbet
10min