Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Butter, weich, in Stücken
- 350 g Birnen, z. B. Williamsbirnen ), mit Schale, entkernt und in Stücken (3 cm)
- 200 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
of 1 TL Trockenhefe -
300
g Pizzamehl
of 300 g Manitoba-Mehl - 200 g Roggenmehl
- 1 ½ TL Salz
- 150 - 200 g Gorgonzola, in Stücken (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2004 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frühlingsröllchen
30min
Berner Rösti
40min
Amarettini
1h 30min
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Chapatis
1h
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2h 15min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Spinat-Tomaten-Quiche
1h 45min
Rosmarin Focaccia
2h 30 min
Gefüllte Pouletbrüstchen mit Cranberry-Pesto
45min
Polenta mit Pilzragout
45min
Schwedischer Rüebli-Brownie
2h