Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Butter, weich, in Stücken
- 350 g Birnen, z. B. Williamsbirnen ), mit Schale, entkernt und in Stücken (3 cm)
- 200 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
of 1 TL Trockenhefe -
300
g Pizzamehl
of 300 g Manitoba-Mehl - 200 g Roggenmehl
- 1 ½ TL Salz
- 150 - 200 g Gorgonzola, in Stücken (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2004 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce béarnaise
20min
Apfelglace mit Kokosmilch
10min
Vermicelles
3h 15min
Trenette mit Pesto
45 λεπτ.
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Zwiebelwähe
1h 15min
Osterkuchen
1h 45min
Mediterrane Pastetchen
1ωρ.
Käsemuffins mit Gemüse und Haselnüssen
45 λεπτ.
Amarettini
1h 30 min
Polenta mit Pilzragout
45 λεπτ.
Tessiner Polenta
45 λεπτ.