![Das Weisse vom Ei-Omelette Das Weisse vom Ei-Omelette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D6163F4F-5278-4226-8C5E-9D4DD292C815/Derivates/C82D46D7-136A-4DC5-AC26-E8FFF2414CE0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Eiweiss (von ca. 5 Eiern)
- 30 g Frühlingszwiebeln, in feinen Scheiben
- 50 g Zucchetti, fein geschnitten (2-3 mm)
- 50 g Tomaten, fein geschnitten (2-3 mm)
- ½ TL feinkörniges Salz
- 1 TL Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
-
50
g Bresaola in Tranchen
of 50 g Schweizer Bündner Fleisch in Tranchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 431 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Schokoladenglace
12klst
Schoggi-Caramel-Mousse
4 Std. 30 Min
Zitronen-Glace
12h 30min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15 min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30min
Guacamole
5 Min
Kürbis-Orangen-Suppe
35 min
Energy Smoothie
10 min
Gebackener Spinat mit Eiern
35 min
Süsser Randen-Smoothie
15 min
Rüeblisuppe mit Minze
35 min