Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 300 g Wasser
- ½ TL Zucker
-
15
g frische Hefe
of 2 TL Trockenhefe -
300
g Pizzamehl
of 300 g Manitoba-Mehl - 20 g Olivenöl, nativ
- 1 TL Salz
Belag
- 80 g Zwiebel, halbiert
- 40 g Olivenöl, nativ
- 100 g Peperoni, rote und gelbe Peperoni, in Stücken (3-4 cm)
- ½ TL Salz, nach Belieben
- 130 g Zucchetti, in Scheiben (5 mm)
- 80 g Auberginen, in Scheiben (5 mm)
- 100 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose, oder frisch
- 100 g Mozzarella-Minikugeln, gut abgetropft
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 Std. 10 Min
Klassische Lasagne
2 Std. 5 Min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1 godz.
Lachs mit Gemüse-Couscous
40min
Tomaten-Spinat-Pasta
35min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45 min
Gemüse-Gewürz-Reis
45 min
Kartoffelsalat
1u. 5min
Pizza mit Zucchetti
1 godz. 45 min
Pasta Auflauf mit Spinat
1h 20min
Tomatensauce für jeden Tag
30min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40min