Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
of 2 TL Trockenhefe - 30 g Olivenöl, nativ
-
400
g Pizzamehl
of 400 g Manitoba-Mehl - 1 TL Salz
Belag
- 200 g Mozzarella, in Stücken (3–4 cm)
- 60 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 350 g Peperoni, gewaschene gelbe und rote Peperoni, in Streifen
- 400 g Tomaten, entkernt, in Vierteln
- 1 Knoblauchzehe
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Olivenöl, nativ
- 5 - 7 Blätter Basilikum, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2669 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 88 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1ωρ.
Kartoffelgratin
1ωρ. 10 λεπτ.
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1ωρ.
Älpler-Gratin
50 λεπτ.
Crostini mit Champignons und Fontina
35min
Pizza "Tricolore"
1h 45min
Gratin dauphinois
50 λεπτ.
Kartoffel-Flammkuchen
1h 30 min
Pizza alla Marinara
1h 35min
Pasta Auflauf mit Spinat
1h 20min
Pesto-Lasagne mit Kartoffeln und grünen Bohnen
2sa
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min