Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tartarsauce
- ½ Bund Petersilie, glattblättrig (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 60 g Essiggurken, in Stücken (3 cm)
- 30 g Zwiebeln, halbiert
- 2 hartgekochte Eier
- 150 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei (siehe Tipps)
- 1 TL Zitronensaft
- 2 TL Senf
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 250 g Halbfettquark
Spargeln<br>
- 600 g Wasser
- 1100 g weisse Spargeln, geschält
- 1 ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2088 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fruchtglace
5 min
Kartoffelstock nature
55 min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40min
Rohkostsalat
10 min
Rohkostsalat mit Vinaigrette und Saiblingfilet
30min
Randen-Suppe
45min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30min
Pilzrisotto mit Kürbissalat
45min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1h 30min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 min
Bohnensalat mit Speck
40min