Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g Zwiebeln, in Schnitzen (1 cm)
- 2 Äpfel, gross, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe geviertelt
- 800 g Schweinshals, ohne Knochen, in 4 Stücken
- 100 g Apfelessig
- 500 g Apfelsaft
- 200 g Bier (Siehe Tipp)
-
50
g Honig
of 50 g Ahornsirup - 2 Rindsbouillonwürfel (für 0,5 l)
- 2 TL Worcestershire Sauce
-
1
EL Paprika, geräuchert
of 1 EL Paprika edelsüss - ½ EL Zimt, gemahlen
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1657.4 kJ / 395.5 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 19.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 godz.
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Pulled-Pork im Burger
3 Std.
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 godz.
Glasierte Karotten mit Honig
1h 20min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2 godz.
Butter Chicken
50 min
Ghee
20min
Bananen-Glace (Nicecream)
5 min
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1h 20min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min