![Egli-Knusperli Egli-Knusperli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/52F0D8E7-24CA-4600-89C2-D0F7CF10D9CD/Derivates/192ba4a1-2fe5-4ef4-b5f7-cb0f0109a2c8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tartaresauce
- 1 Bund Petersilie (20 g), Blätter abgezupft
- 50 g Essiggurken, in Stücken (3 cm)
- 30 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 hartgekochte Eier
- 250 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
- 2 TL Zitronensaft
- 2 TL grobkörniger Senf
- ¾ TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer
Knusperli
- 50 g Butter
- 200 g Bier
- 160 g Weissmehl
- 1 ¼ TL Salz
- ¼ TL weisser Pfeffer
- 1 l Frittieröl
- 500 g Eglifilets ohne Haut, je nach Grösse längs halbiert
- 1 EL Weissmehl
- 1 Bio-Zitrone, in Schnitzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4600 kJ / 1098.9 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 23.3 g
- Vetten
- 95.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondue moitié-moitié
20 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min
Knöpfli
50min
Stroganoff
45 min
Knöpfli
50min
Älpler Magronen
45 min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2h
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Bündner Capuns
35 min
Käse-Spätzli
1j 10 menit
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min