Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dampfbrötchen
- Öl, zum Einfetten
- 300 g Wasser
-
3
TL Trockenhefe
of 30 g frische Hefe, zerkrümelt - 500 g Weissmehl
- 2 TL Salz, feinkörnig
- Mehl zum Bemehlen
Pulled-Pork
- 1000 - 1200 g Schweineschulter, ohne Knochen
- 3 Knoblauchzehen
- 120 g rote Zwiebel (ca. 1 Zwiebel), in Hälften
- 110 g Karotte (ca. 1 Karotte), in Vierteln
- 80 g Staudensellerie (ca. 2 Zweige), in Vierteln
- 80 g Fenchelknolle (ca. 1/2 Knolle), fein geschnitten
- 2 Äpfel, sauer (z. B. Granny Smith), Kernen entfernt, in Achteln
- 40 g Olivenöl
-
2
TL Paprika, geräuchert, gemahlen
of 2 TL Paprika edelsüss - 1 TL Senf
- ½ TL Chili, in Flocken, getrocknet
- 1 EL Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
- 80 g Essig
-
50
g Melassesirup
of 50 g Zuckerrohrsirup -
1
EL Hühnerbouillon
of 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) - 1 EL Tomatenpurée
- 1 - 2 EL Milch, zum Bestreichen
- grüner Salat, als Beilage
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3745 kJ / 891 kcal
- Eiwitten
- 48.9 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 40.7 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1sa
Apfel-Pulled-Pork
8 Std. 20 Min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 dk
Risotto milanese
30 Min
Stroganoff
45 Min
Teriyaki-Pouletschenkel
2 Std. 5 Min
Flammkuchen mit Speck
40 dk
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2h
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2 Std. 30 Min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 Min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min