Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Sojasauce
- 20 g Honig
- 10 g brauner Zucker
- 15 g Reisessig
- ½ TL Ingwer, frisch, gerieben
- ⅛ TL Chili, gemahlen
-
35
g Sake
of 35 g Wasser - 2 Pouletoberschenkel, mit Haut (ca. 180 g)
-
1
gestr. TL Ascorbinsäure
of 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (von einer halben Zitrone) - 1 TL Maisstärke (z. B. Maizena)
- ½ - 1 EL Sesamsamen, geröstet
- 1 Frühlingszwiebel, schräg in Ringen
- ½ Chili, frisch, entkernt, schräg in Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1291 kJ / 308.5 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teigtäschchen mit Zucchetti und Poulethackfleisch
1j 10 menit
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2 Std.
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 min
Pad Thai mit Poulet
20 min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Muscheln nach Seemannsart
30min
Apfel-Pulled-Pork
8 Std. 20 Min
Thai Burger
30min
Grünes Poulet-Curry
55min
Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis
1j 10 menit
Crevettencurry mit Topinambur
45min
Poulet-Röllchen an Tomaten-Pesto
50 min