Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 - 900 g Rindsroastbeef (1 Stück, min. 3 cm dick)
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- 1 - 2 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- Olivenöl zum Bestreichen
Mojo Verde
- 6 Knoblauchzehen
- 1 Bund Koriander, frisch, Blättchen und Stängel, in Stücken (3 cm)
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen und Stängel, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 90 g Olivenöl
- 30 g Rotweinessig
- 150 - 200 g grüne Peperoni, in groben Stücken, nach Geschmack
- ½ TL Chiliflocken (optioneel)
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
Roastbeef und Frühkartoffeln
- 500 g Wasser
- 800 g Frühkartoffeln
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2886 kJ / 689 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 2695 mg
Alternatieve recepten
Sauce béarnaise
20min
Panang-Curry
45min
Thai Tom Yum
45min
Pilaw-Reis
40min
Penne all'Arrabbiata
20min
Weisskabissalat (TM6)
15 min
Ungarische Pilzsuppe
35min
Tri-Tip Rindsfleisch mit Maiskolben und Krautstiel
3 Std.
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5min
Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis
1 godz. 10 min
Peking Chicken
45min
Scharfes Ingwer-Poulet
45min