Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rote Zwiebeln, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- 30 - 40 g Rotweinessig, nach Geschmack
- 10 g Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 50 g Olivenöl, nativ
- ½ Knoblauchzehe (optioneel)
-
40
g Limettensaft, frisch gepresst,
of 40 g Zitronensaft, frisch gepresst - ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 300 g Wasser
- 500 g Riesencrevetten, roh, geschält und entdarmt (ca. 1000 g Riesencrevetten mit Schale)
- Salz nach Geschmack
-
1
Limette, in Scheiben (2-3 mm)
of 1 Zitrone, in Scheiben (2-3 mm) - 200 g Fenchelknolle, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 min
Couscous-Salat
50 min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40 min
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Crevettencurry mit Topinambur
45 min
Coq au vin
2h
Gemüse-Lachs-Salat mit Feta und Quinoa
50 min
Couscous mit Lamm und Gemüse
50 min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15 min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20min
Quinoa-Taboulé mit Thon
40 min
Crevettencurry
35 min