Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rote Zwiebeln, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- 30 - 40 g Rotweinessig, nach Geschmack
- 10 g Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 50 g Olivenöl, nativ
- ½ Knoblauchzehe (optioneel)
-
40
g Limettensaft, frisch gepresst,
of 40 g Zitronensaft, frisch gepresst - ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 300 g Wasser
- 500 g Riesencrevetten, roh, geschält und entdarmt (ca. 1000 g Riesencrevetten mit Schale)
- Salz nach Geschmack
-
1
Limette, in Scheiben (2-3 mm)
of 1 Zitrone, in Scheiben (2-3 mm) - 200 g Fenchelknolle, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1h 40 min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Crevetten süss-sauer
1sa 15 dk
Couscous-Salat
50min
Grünes Poulet-Curry
55 min
Meeresfrüchte Korma
40min
Crevettencurry mit Topinambur
45min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2 godz. 20 min
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Scharfes Ingwer-Poulet
45min
Crevettencurry
35 dk
Thai-Nudelsuppe
35 dk