Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Stängel Zitronengras, frisch, in Stücken (1 cm )
- 1 roter Chili, alle Sorten, getrocknet oder frisch, ohne Samen
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 3 Stängel Koriander
- 200 g Champignons, frisch, halbiert
- ½ TL feinkörniges Salz
-
400
g Schweinefleisch, gehackt
of 400 g Hackfleisch, gemischt -
1
EL Fischsauce
of 1 - 2 Sardellenfilets in Öl, abgetropft und fein zerkleinert - Öl, zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1337 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pad Thai mit Poulet
20 min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1 godz. 45 min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1h 40 min
Chicken Teriyaki
45min
Crevettencurry mit Topinambur
45min
Teriyaki-Pouletschenkel
2sa 5 dk
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 dk
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20 min
Scharfes Ingwer-Poulet
45min
Crevettencurry
35 dk
Thai-Nudelsuppe
35 dk