Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Stängel Zitronengras, frisch, in Stücken (1 cm )
- 1 roter Chili, alle Sorten, getrocknet oder frisch, ohne Samen
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 3 Stängel Koriander
- 200 g Champignons, frisch, halbiert
- ½ TL feinkörniges Salz
-
400
g Schweinefleisch, gehackt
of 400 g Hackfleisch, gemischt -
1
EL Fischsauce
of 1 - 2 Sardellenfilets in Öl, abgetropft und fein zerkleinert - Öl, zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1337 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2 Std.
Pad Thai mit Poulet
20 Min
Thai-Nudelsuppe
35min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Crevetten süss-sauer
1h 15min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Chinesische Nudelsuppe
1 Std. 35 Min
Scharfes Ingwer-Poulet
45min
Pouletcurry
35min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30min
Crevettencurry
35min