Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastateig
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl, nativ
Pesto
- 20 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 20 g Pecorino Romano, in Stücken (2-3 cm)
- 150 g Rucolablätter, gewaschen und getrocknet
- 10 g Walnüsse, enthülst
- 10 g Pistazien, ungeschält, ungesalzen
- 1 Knoblauchzehe (optional)
- 80 g Olivenöl, nativ, bereits in eine Kanne eingewogen
- 100 g frischer Ricotta
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2653 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto milanese
30 Min
Nasi goreng
50 Min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50 Min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Trenette mit Pesto
45 Min
Spaghettini mit Peperoni
50 Min
Randen-Ricotta-Gnocchi
1 Std. 30 Min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 Min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 Min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 Min