Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lasagne
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
- ½ EL Olivenöl
- 1 TL Salz
Pesto
- 150 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Pecorino, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Pinienkerne, unverarbeitet
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g frische Basilikumblätter, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 150 g Olivenöl, nativ
- 1 Prise Salz
Béchamelsauce
- 50 g Butter
- 50 g Mehl
- 700 g Milch
- 2 TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
Letzte Zubereitungsschritte
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 300 g Kartoffeln, geschält und in Scheiben (0.5-1 cm)
- 250 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3284 kJ / 785 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 351 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1h 15min
Pizza "Tricolore"
1 godz. 45 min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Lasagne verdi
1h 15min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 Std. 10 Min
Mini-Calzone "Neptun"
1 Std. 20 Min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1 Std. 10 Min
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2h 15 min
Kartoffel-Focaccia
2 godz. 50 min
Kartoffelpizza
1 Std. 10 Min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30min