Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 270 g Blätterteig, ausgerollt (ca. 24 x 40 cm)
- 150 g Käse, mittel-hart, in Stücken (3 cm) (z. B. Gruyère oder Gouda)
- 150 - 170 g Artischockenherzen, aus der Dose, abgetropft
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 200 g Crème Fraîche, 20 % Fettgehalt
- 2 Eier
- 20 Basilikumblätter, in dünnen Streifen
- ¼ TL Oregano, getrocknet
- ¾ TL feinkörniges Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1731 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orangen-Lachs mit Brokkoli-Couscous
25min
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1h 15 min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1 Std.
Parmigiana al forno
1h 50min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.
Lachsburger
25min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1h 30min
Mini-Focaccia Fantasia
2 Std. 5 Min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min
Gemüsetatar
25min