Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 Zweigchen frische Petersilie, Blätter gewaschen und getrocknet
- 20 g Parmesan oder anderen Käse (optioneel)
- 1 Knoblauchzehe (optioneel)
- 20 g Zwiebel, in Stücken (3-4 cm)
- 80 g Staudensellerie, in Stücken (3-4 cm)
- 40 g Karotte, in Stücken (3-4 cm)
- 3 - 5 Blätter frisches Basilikum, gewaschen und getrocknet
- 30 g natives Olivenöl extra
- 2 Eier
- 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose, oder frisch
- 100 g Wasser
- 1 gestr. TL Salz
-
1
Scheibe Schinken, gekocht (optioneel)
of 2 Scheibe Käse (alle Sorten) (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2704 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 23.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Peperoni-Risotto
35min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 Min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 min
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50 min
Risotto milanese
30 Min
Käse-Spätzli
1 godz. 10 min
Steinpilzrisotto mit Brie
35min
Brokkoli Frittatawürfel
1 godz. 10 min
Lasagneröllchen
1 godz.
Kartoffel-Gnocchi
1 godz. 15 min
Kürbis Curry mit Basmatireis und Brokkoli
1 godz.