Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- Olivenöl, zum Einfetten
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
2
TL Trockenhefe
of 20 g frische Hefe, zerkrümelt - 400 g Weissmehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL feinkörniges Salz
Belag und Fertigstellung
- 240 g Käse (alle Sorten), mittelhart (z. B. Gouda, Cheddar etc.)
- 120 g rote Zwiebeln, in Vierteln
- 200 g rote Peperoni, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 250 g passierte Tomaten
- 30 g Tomatenpurée
- 1 TL feinkörniges Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
-
1
TL Paprika, geräuchert
of 1 TL Paprika edelsüss - 1 Prise Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Zucker
- Olivenöl zum Einfetten
- Weissmehl für die Arbeitsfläche
- 300 g Spinat, zerkleinert, gefroren, abgetropft
- 4 Eier
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1765 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 20.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Älpler-Gratin
50min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1h 10min
Lasagne
2h
Linsen-Moussaka
2h 30 min
Pizza mit Peperoni
1j 55 menit
Lachsaufstrich mit Chinakohl für Sandwiches
15min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1h 10min
Klassische Lasagne
2h 5min
Pesto-Lasagne mit Kartoffeln und grünen Bohnen
2h
Vegetarische Calzoni
1h 50 min
Pasta Auflauf mit Spinat
1h 20 min