Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g Ziegenkäse (alle Sorten), mittelhart, in Stücken (2-3 cm)
of 80 g Parmesankäse, in Stücken (2-3 cm) - 20 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
-
300
g Rispentomaten, Samen entfernt und in Würfeln (0.5-1 cm)
of 300 g Cherry-Tomaten, aus der Dose, in Würfeln (0.5-1 cm) - 1 ½ TL feinkörniges Salz
- 1 Zweigchen frisches Basilikum, Blätter gewaschen und getrocknet
- 650 g Wasser
- 350 g Conchiglie oder andere Pastasorte
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35min
Tomaten-Spinat-Pasta
35min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20 min
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1h
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 min
Spaghettini mit Peperoni
50min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30 min
Penne all'Arrabbiata
20 min
Vollkornbrot mit Aufstrich und Poulet-Fleischbällchen
2h
Trenette mit Pesto
45min